În stoc
Livrăm 2. 5.
Temporar indisponibil
Livrare de la 13,99 lei
Telina rosie nu este doar bogata in vitamine, antioxidanti, enzime si minerale, ci are si un gust delicios picant.
Produse similare
GRIZLY Fasole mungo, alfalfa, ridiche BIO mix de semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Alfalfa BIO semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Fasole mungo BIO semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Broccoli BIO semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Broccoli, ridiche, trifoi BIO mix de semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Semințe pentru germinare Mix Allegro BIO 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Făină de secară pentru pâine BIO 1000 g Adaugă la favorite
GRIZLY Amestec de semințe acrișoare și dulci pentru salată 250 g Adaugă la favorite
Popis
GRIZLY Ridiche BIO semințe pentru germinare 250 g
- Clasificare administrativă: Semințe pentru germinare
- Ingrediente: 100% rădăcină*
- *CZ-BIO-003 Produs de agricultură ecologică
- Țara de origine: Italia
- Depozitare: Se păstrează la loc întunecat, răcoros și uscat
- Ambalaj: Pachet PP resigilabil sau înveliș PP vid (în timpul transportului, vidul poate fi pierdut, însă acest aspect nu influențează calitatea)
Proprietăți și beneficii: Germenele de rădăcină au un gust ușor picant, distinctiv. Sunt foarte nutritive și bogate în vitamine (în special C, A, si din grupul de vitamine B) , minerale (fier, calciu, fosfor, potasiu, magneziu, sodiu) și antioxidanți. Germenele îmbogățesc orice dietă cu vitamine, minerale, fibre, proteine și enzime. Sunt, de asemenea, o delicatesă delicioasă și arată minunat.
Alimentele bio sunt mereu supuse unor controale și certificări care asigură calitatea lor și le permit să folosească această etichetă. Calitatea bio este apreciată în mod special de cei interesați de agricultura ecologică și de un sistem de gospodărire durabil.
Prin germinare, activăm enzimele din semințe, ceea ce face germenele ușor de digerat. În plus, în timpul procesului de germinare, cantitatea de aminoacizi esențiali și nivelul de vitamine și minerale cresc semnificativ.
Utilizare: Puteți adăuga germenele de rădăcină în salate, paste, supe răcite, pe pâine cu unt sau în prepararea smoothie-urilor din legume.
Instrucțiuni de preparare: Înmuiati semințele în apă (preferabil filtrată, fără clor) pentru 6-8 ore. Lăsați semințele să germineze într-un recipient de germinare timp de 4-6 zile. Pe parcursul germinării, clătiți semințele de 2-3 ori pe zi. Germenii complet crescuți, gata de consum, măsoară între 2,5 și 7 cm. Temperatura ideală pentru întregul proces este de 20 °C.
Fotografia este pur ilustrativă, o vom înlocui cu una reală în cel mai scurt timp.