GRIZLY

Hrișcă sfărâmată 1000 g

17,99 lei

14,39 lei cu codul GRIZLY20

17,99 lei / kg

În stoc

Livrăm 6. 1.

Temporar indisponibil

Livrare de la 16,99 lei

Păsătele spartă este potrivită în special pentru prepararea de terciuri. Este un aliment valoros din punct de vedere nutrițional, natural fără gluten. Este decojită mecanic, păstrând astfel toate nutrienții. Este ușor de preparat și rapidă, foarte ușor de digerat și, în plus, hrănitoare.

Popis

GRIZLY Hrișcă sfărâmată 1000 g

  • Clasificare administrativă: Produse cerealiere și derivate
  • Ingrediente: Hrișcă sfărâmată 100%
  • Țara de origine: Slovacia
  • Depozitare: Păstrați într-un loc uscat și răcoros
  • Ambalaj: Pachet cu închidere ermetică din polipropilenă sau vidat în polipropilenă (în timpul transportului, se poate produce devidare, acest lucru nu afectează calitatea produsului)

Proprietăți și beneficii:Hrișca are originea în Himalaya. Aceasta a ajuns la noi prin secolul al XII-lea, datorită incursiunilor păgâne, care au adus-o în Europa. Este un aliment natural fără gluten și ușor de digerat. Este o sursă bogată de carbohidrați complecși și fibre, care contribuie la o digestie sănătoasă și reglează nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, conține vitamine valoroase, în principal din grupa B și E și minerale, în care rutina are un rol important.

Utilizare: Hrișca este delicioasă atât în preparate sărate cât și în cele dulci. Hrișca sfărâmată este ideală pentru gătit terci. Putem să o combinăm cu fructe proaspete sau cu fructe uscate (prune, caise, afine) saunuci (migdale, caju, nuci de Brazilia) și semințe (in, chia, floarea soarelui). Există multe variante de preparare. Putem să o savurăm cu cacao, miere sausirop . Astfel, prepară un mic dejun sau o gustare satioasă și nutritivă. În varianta sărată, poate fi utilizată ca garnitură, aromată cu ierburi și usturoi sau roșii uscate. Poate fi folosită și ca ingredient principal în prepararea unui fel de mâncare cu legume prăjite, ciuperci sau carne.

Modalitate de preparare: Clătiți hrișca sfărâmată iar apoi fierbeti-o similar cu orezul (15-20 minute),acolo unde un sfert hrișcă ar avea nevoie de aproximativ două părți apă. Pentru o preparare mai blândă, puteți fierbe timp de 5 minute, apoi lăsați să se infuzeze timp de aproximativ 30 de minute sub un capac.

Alte rețete interesante puteți găsi în revista noastră.

Ingrediente

Informații nutriționale per 100 g
Valoare energetică: 1462 kJ / 345kcal
Grăsimi: 2,4 g
din care acizi grași saturați: 0,5 g
Carbohidrați: 69 g
din care zaharuri: 1 g
Proteine: 12 g
Sare: 0,001 g