Bezlepkové lívance z tapiokové mouky
Přirozeně bezlepková tapioková mouka je ideální náhražkou pšeničné mouky. Má neutrální chuť a vůni, takže se hodí do jakéhokoliv…
Relații clienți
725 473 077Cu Premium obțineți:
Cadouri
numai pentru utilizatorii înregistrați
Prețuri mai avantajoase
la produsele selectate
Transport gratuit
de la 200 lei
Făina de tapioca este obținută din rădăcina plantei manioc. Aceasta și-a păstrat popularitatea de-a lungul mileniilor datorită valorilor sale nutritive excelente. Este fără gluten și poate fi înlocuită parțial cu făină de grâu.
Fan courier | 18 Lei |
---|---|
GLS | 21 Lei |
Cargus | 16 Lei |
Sameday | 16 Lei |
Ramburs | 6 Lei |
Proprietăți și avantaje: Făina de tapioca se obține din rădăcina plantă de manioc, care este cunoscută și sub numele de yuca, cassava sau tapioca. A fost cultivată timp de mii de ani, în special în regiunile tropicale. Popularitatea sa a crescut datorită proprietăților atractive ale acestui tip de făină. Făina de tapioca este de fapt amidon extrat din rădăcina de manioc prin procesul de spălare și măcinare. Pulpa este ulterior stoarsă într-un lichid amidonos, din care, după evaporarea apei, se obține făina de tapioca. Făina este natural fără gluten și are proprietăți excelente de copt.
Alimentele bio trec întotdeauna printr-un sistem de control și certificare care asigură calitatea lor și le permite să poarte această etichetă. Calitatea bio a acestor produse va fi apreciată în special de cei interesați de agricultura ecologică și de un sistem durabil de gestionare.
Utilizare: Făina de tapioca are o utilizare largă în bucătărie, în special în procesul de coacere. Datorită gustului său neutru, poate fi folosită pentru prepararea deserturilor și a preparatelor savuroase. Este fără gluten, are proprietăți de fermentare și îngroșare. Este apreciată în special pentru îngroșarea sosurilor, coacerea pâinii sau ca înlocuitor pentru albușul de ou în pregătirea prăjiturilor, a ciorbelor sau a chifteluțelor de cartofi.
Ai căutat rețete interesante și idei de coacere? Le poți găsi în magazinul nostru.
Notă: Făina din rădăcină de manioc este încă o noutate pentru noi în România, motiv pentru care nu facem încă distincția între diferitele sale forme. Avem două tipuri - făina de tapioca și făina de manioc (cassava). Diferența dintre ele constă în procesarea lor. Făina de tapioca este de fapt amidonul extras din rădăcina de manioc prin procesul de spălare și măcinare. Pulpa este ulterior stoarsă într-un lichid amidonos, din care, după evaporarea apei, se obține făina de tapioca. Pe de altă parte, făina de manioc se realizează prin procesarea întregii rădăcini, care este simplu decojită, uscată și măcinată până devine fină. Acesta, prin urmare, păstrează o cantitate mai mare de fibre, are aproape o culoare bej și o consistență mai încrețită decât făina de tapioca.
Informații nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1 498 kJ / 358 kcal |
Grăsimi: | 0,02 g |
din care acizi grași saturați: | 0,01 g |
Carbohidrați: | 89 g |
din care zaharuri: | 3,4 g |
Fibre: | 0,9 g |
Proteine: | 0,2 g |
Sare: | 0,003 g |
Acordăm o mare atenție pentru a ne asigura că informațiile despre produse sunt corecte și actualizate. Însă, normele și reglementările privind producția de alimente sunt actualizate în mod constant și pot apărea modificări în ceea ce privește compoziția, conținutul de nutrienți, conținutul de alergeni sau informațiile dietetice furnizate. Vă recomandăm să citiți eticheta înainte de a utiliza produsul.
Přirozeně bezlepková tapioková mouka je ideální náhražkou pšeničné mouky. Má neutrální chuť a vůni, takže se hodí do jakéhokoliv…
Pentru produsele TOP selectate
Începănd de la 200 lei
Garanție de satisfacție 100 %
Pentru produsele TOP selectate
Începănd de la 200 lei
Garanție de satisfacție 100 %